Volledige trapbekleding

Volledige trapbekleding

Trapbekleding

Een trap in je woning die verouderd is of die je niet zo mooi vindt? Of ben je gewoon op zoek naar iets extra’s? Volledige trapbekleding met tapijt is daarvoor de ideale oplossing. Onze trapbekleding wordt volledig op maat gemaakt en perfect geïntegreerd in de bestaande trap. Het bekomen van die naadloze aansluiting is iets waar we in het bijzonder trots op zijn. Door een trap te bekleden met ander tapijt bekomt men een akoestische verbetering in de traphal en betere contactgeluidsisolatie wat soms een probleem is in oude huizen of kantoren.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere projecten of neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing!

Terug
Boonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-19.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-18.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-20.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-1.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-17.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-16.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-15.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-14.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-12.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-10.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-11.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-13.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-9.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-8.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-7.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-5.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-4.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-3.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-6.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-2.jpg