Boonen Flooring Solutions

Vakmanschap in elke vierkante meter

Boonen Flooring Solutions

Inkommatten, sportvloeren, trapbekleding, industriematten en andere vloerbekleding in de residentiële en professionele context. Voor elke vierkante meter wordt de juiste bekleding in hoogkwalitatieve materialen geselecteerd en geplaatst. Wij garanderen een perfecte plaatsing van alle zachte materialen volgend de regels van de kunst waarbij de voorbereiding van de draagvloer van essentieel belang is.

Eerst en vooral luisteren we naar jouw specifieke wensen. Als onderdeel van familiebedrijf Boonen dragen we klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. We nemen dan ook de tijd om samen met jou naar de perfecte oplossing te zoeken.

Tapijt op rol, LVT, rubber of toch liever vinyl? We zitten graag met je samen om alle opties te overlopen. Vervolgens zorgt ons deskundige team ervoor dat je nieuwe vloerbekleding er ligt, precies zoals jij het voor ogen had.

Hulp of inspiratie nodig bij het uitkiezen van een vloer die geschikt is voor jouw doeleinden? Bekijk onze projecten en ontdek de verschillende materialen met elk hun specifieke toepassingen.

Boonen-Flooring-Solutions-VOLLEDIGE TRAPBEKLEDING-7.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TARAFLEX SPORTVLOEREN-1.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-8.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-10.jpgBoonen-Flooring-Solutions-VINYL-3.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TIREX-2.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TIREX-1.jpgBoonen-Flooring-Solutions-MODULAIRE PROFIELMATTEN-2.jpgBoonen-Flooring-Solutions-IN-GROOVE TEGELS-3.jpgBoonen-Flooring-Solution-ISOLERENDE ERGONISCHE PVC MAT-5.jpg