Tapijt

Tapijt

Kantoor

Tapijt is de perfecte vloerbekleding voor kantoorruimtes. Het is namelijk geluidsdempend, onderhoudsvriendelijk en daarnaast ook stijlvol. Bovendien is er keuze te over als het aankomt op materiaal en kleuren. Naast het gangbare vasttapijt kan je opteren voor tapijttegels voor een extra interessante look.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere projecten of neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing!

Terug
Boonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-1.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-9.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-6.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-10.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-14.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-15.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-13.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-12.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-11.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-5.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-8.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-7.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-3.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-4.jpgBoonen-Flooring-Solutions-TAPIJT-2.jpg